Γνωρίζαμε ότι υπάρχουν άσχετοι τραγουδιστές αλλά όχι και βουλευτές

Στην αρχή δεν το προσέξαμε, το δημοσιεύσαμε σε περίοπτη θέση και προβληματιστήκαμε με τις θέσεις των τραγουδιστών που αναφέραμε ως ‘’Κίνηση των 112’’ αλλά όταν το διαβάσαμε προσεκτικά διαπιστώσαμε την επιπολαιότητα και την προχειρότητα του περιεχομένου του.

Το κείμενο αναγνώσθηκε στην Γενική Συνέλευση των τραγουδιστών μελών της ‘’Ερατούς’’ και επισημάνθηκε ότι το υπογράφουν οι κ. Νταλάρας και Αλεξίου και 110 ακόμη τραγουδιστές και φαντασθήκαμε ότι κάτι βάσιμο και σοβαρό θα καταγγέλει, αφού στους υπογράφοντες συμπεριλαμβάνονται και οι βουλευτίνες τραγουδίστριες του ΣΥΡΙΖΑ, κες Χρηστίδου Ραλλία και Βέττα Καλλιόπη.

Βλέποντας ότι οι δυο βουλευτές και οι υπόλοιποι τραγουδιστές ζητούν από το Υπουργείο Πολιτισμού να διεξάγει έλεγχο στην Ένωση Τραγουδιστών Ελλάδος μας θύμισε αυτόν που μπέρδεψε το σώβρακο με τη γραβάτα και βάλαμε τα γέλια αναφωνώντας:  “Το να έχουμε τραγουδιστές ανημέρωτους ή και αγράμματους το καταλαβαίνουμε αλλά και βουλευτές».

Θα ισχυριστούν ότι δεν το διάβασαν προφανώς και διακαιούνται να αυτοαμνηστευτούν, διότι κάποιοι άλλοι βουλευτές δήλωσαν ότι δεν διάβασαν καν το μνημόνιο και αυτό που δεν είναι μείζονος σημασίας…

Πρόκειται για το κείμενο που δημοσιεύουμε στο πιό κάτω άρθρο μας (Με την κίνηση των 112 και οι βουλευτίνες)