b3228974-968a-49d7-98ba-ed7e9c665e1e

To Βοn Studio προτείνει να ανακαλύψτε το Acento Vibe 5100 της AMX για μια σύγχρονη τηλεδιάσκεψη

Στο Acendo Vibe 5100 της εταιρείας AMX υλοποιείται μια εξαιρετική σχεδίαση, η οποία περιλαμβάνει μπάρα ήχου για διάσκεψη και ενσωματωμένη κάμερα υψηλής ανάλυσης.

Διαθέτοντας ηχητικές περγαμηνές από την JBL, ολοκληρωμένη συνδεσιμότητα που απαιτείται σε ένα επαγγελματικό περιβάλλον και μια εμφάνιση που «δένει» με τη σύγχρονη αρχιτεκτονική ενός χώρου εργασίας, το Acendo Vibe υποστηρίζει τα υψηλά πρότυπα της απρόσκοπτης και απαιτητικής σύγχρονης τηλεδιάσκεψης.

Με την ευρυγώνια κάμερα Acendo Vibe, τα ενσωματωμένα ηχεία από την JBL, τα καλιμπραρισμένα μικρόφωνα AKG μεγάλου πεδίου και οι εξελιγμένοι αλγόριθμοι DSP δίνουν στους χρήστες την βεβαιότητα ότι όλοι στο δωμάτιο βλέπουν και ακούνε καθαρά. Επιπλέον, επειδή η κάμερα και τα μικρόφωνα είναι ενσωματωμένα στην ίδια συσκευή, εξαλείφεται η πιθανότητα αντήχησης (echoing) κατά τη διάρκεια της κλήσης.

Με δυνατότητες σύνδεσης HDMI, USB και Bluetooth υποστηρίζει περιβάλλοντα BYOD, καθώς και ενσωμάτωση με το Acendo Core για μια ακόμα πιο έξυπνη λύση απομακρυσμένης συνεργασίας. Ο έξυπνος έλεγχος οθόνης CEC ενεργοποιεί και απενεργοποιεί την οθόνη σε συνεργασία με άλλους τυχόν αισθητήρες ανάλογα με τις ανάγκες του χρήστη. Εξατομικευμένες είσοδοι και έξοδοι ήχου, οι οποίες μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν για την ενσωμάτωση του Acendo Vibe με άλλες τεχνολογίες τηλεδιάσκεψης, όπως συστήματα ενισχυμένης ακοής.

Με την όλο και μεγαλύτερη τάση προς τα ανοιχτά περιβάλλοντα εργασίας, οι μικρές αίθουσες συνεδριάσεων γίνονται ολοένα και πιο σημαντικές. Είναι σημαντικό οι χώροι αυτοί να είναι κατάλληλοι για γρήγορη και εξαιρετικά διαισθητική συνεργασία ώστε να μην διακόπτουν την καθημερινή ροή εργασίας.

Φέρνοντας τη δική σας συσκευή σε χώρους συσκέψεων ή τηλεδιασκέψεων που στερούνται τεχνολογίας σημαίνει ότι μια ομάδα που συγκεντρώνεται γύρω από ένα φορητό υπολογιστή και προσπαθεί να ακούει και να μιλάει χρησιμοποιώντας τον φορητό ήχο και το video (πράγμα που σχεδιάστηκε στην πραγματικότητα για ένα άτομο και όχι για μια ομάδα) δυσκολεύει στην πραγματικότητα το όλο project.

Με πολύ λογική τιμή και χαμηλό συνολικό κόστος, το Acendo Vibe είναι ιδανικό για κάθε εφαρμογή συνεργασίας, τηλεδιάσκεψης, εκπαίδευσης κ.α. και μπορεί ακόμη και να ενσωματωθεί σε περιορισμένους χώρους που δεν είχαν προγραμματιστεί τεχνολογίες τηλεδιάσκεψης.
Μπορείτε να αντλήσετε περισσότερες πληροφορίες για το Acendo Vibe κάνοντας κλικ στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://www.amx.com/en/product_families/acendo-vibe

Μπορείτε επίσης να δείτε το Acendo Vibe καθώς και το Acendo Core κάνοντας κλικ εδώ.

Τα παραπάνω συστήματα θα είναι σύντομα διαθέσιμα στην εταιρεία μας.

Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο 210-3809605 αλλά και στο bon@bonstudio.gr και οι συνεργάτες της εταιρείας μας θα χαρούν να σας εξυπηρετήσουν.

ΜΟΙΡΑΣΕ ΤΟ