Τέλεια επικοινωνία με γυάλινο διαχωριστικό ασφαλείας! 

Οι περισσότεροι από μας κάποια στιγμή θα έχουν βιώσει την δυσκολία του να προσπαθούμε να επικοινωνήσουμε μέσα από μία στενή θυρίδα εξυπηρέτησης με κάποιον υπάλληλο στο γκισέ μιας τράπεζας ή άλλης υπηρεσίας, όταν υπάρχει ανάμεσά μας γυάλινο διαχωριστικό ασφαλείας.

Ενώ στις περισσότερες περιπτώσεις είναι απόλυτα κατανοητή η διατήρηση ενός επιπέδου ασφάλειας, παραμένει ωστόσο ως ζητούμενο η σαφής και ευκρινής συνομιλία μεταξύ υπαλλήλου και εξυπηρετούμενου.

Για την αντιμετώπιση αυτής ακριβώς της ανάγκης για τέλεια επικοινωνία, με την παράλληλη τήρηση των προδιαγραφών ασφαλείας, έχουν δημιουργηθεί τα συστήματα ενδοεπικοινωνίας για γκισέ ή counter intercoms όπως είναι ευρύτερα γνωστά.

Πολλοί είναι οι χώροι που θα μπορούσαν να ωφεληθούν από τη χρήση τέτοιων συστημάτων όπως λ.χ.:
– Όπου υπάρχει κίνδυνος ληστείας ή εκδήλωσης περιστατικών βίας όπως είναι οι τράπεζες, τα ταχυδρομεία, τα γραφεία έκδοσης εισιτηρίων, τα ταμεία, οι εφορίες, τα πρατήρια καυσίμων ή οι αίθουσες συνεντεύξεων σε γραφεία κοινωνικών υπηρεσιών.
– Όπου πρέπει να διατηρηθεί υψηλό επίπεδο ασφάλειας, όπως είναι οι έλεγχοι διαβατηρίων, οι υποδοχές πρεσβειών, οι φυλασσόμενες είσοδοι, τα αστυνομικά τμήματα, οι κινηματογραφικές αίθουσες, τα γήπεδα και τα θεματικά πάρκα.
– Όπου υπάρχει κίνδυνος διάδοσης νοσημάτων, όπως είναι τα νοσοκομεία και οι χώροι υποδοχής μονάδων υγείας.Η εταιρεία ΑΤΕΪS, χάρις στην τεχνογνωσία και την εμπειρία που έχει αποκομίσει από τη δημιουργία απαιτητικών συστημάτων φωνητικής εκκένωσης, έρχεται να καλύψει και αυτή την ανάγκη, παρουσιάζοντας το σύστημα counter intercom MAGELLAN, το οποίο είναι ένα ψηφιακό σύστημα ενδοεπικοινωνίας που εξασφαλίζει την επικοινωνία με σαφήνεια και απλότητα λειτουργίας σε περίπτερα πληροφοριών, σε σημεία πώλησης και γραφεία υποδοχής και γενικά όπου μεσολαβεί γυάλινο διαχωριστικό στη συνομιλία μεταξύ ανθρώπων. Το σύστημα παρέχει εξαιρετικές επικοινωνίες Full Duplex μέσω γυάλινων πετασμάτων που εμποδίζουν την διάδοση του ήχου. Ο συνδυασμός αυτού του συστήματος με την προαιρετική κεραία επαγωγικού βρόχου επιτρέπει την εξυπηρέτηση ατόμων με δυσκολία στην ακρόαση.
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
– Σαφείς και απλές επικοινωνίες μέσω γυάλινων διαχωριστικών
– Ψηφιακή επεξεργασία σήματος (DSP)
– Συνομιλίες full duplex
– Λειτουργίες αντι-μικροφωνισμού (anti-Larsen effect) και ακύρωσης ηχούς
– Αυτόματη προσαρμογή της στάθμης ενίσχυσης σε σύμφωνα με τα επίπεδα θορύβου περιβάλλοντος.
– Ανεξάρτητες ρυθμίσεις επιπέδων ενίσχυσης για κάθε πλευρά
– Αυτόματος περιοριστής (limiter), όταν ο εξυπηρετούμενος μιλά πολύ κοντά ή πολύ δυνατά στο μικρόφωνο
– Αυτόματη μεταγωγή σε κατάσταση αναμονής (standby) όταν δεν ανιχνεύεται ανθρώπινη φωνήTo σύστημα MAGELLAN παράγεται σε δύο εκδόσεις:

1. Το MAGELLAN COMPACT που είναι η βέλτιστη λύση ενδοεπικοινωνίας για εφαρμογές σε περιορισμένο χώρο όπου απαιτείται τέλεια διάδοση της φωνής ακόμη και στις πιο δύσκολες ακουστικές συνθήκες και αποτελείται από:
– Την κονσόλα PMUC με μικρόφωνο σε εύκαμπτο βραχίονα, με ενσωματωμένο μεγάφωνο και πλήκτρα διαχείρισης της ενδοεπικοινωνίας.
– Το ηχείο HPU από την πλευρά του εξυπηρετούμενου
– Τα αντι-βανδαλιστικά μικρόφωνα MC ή MCU από την πλευρά του εξυπηρετούμενου
– Και προαιρετικά, την κεραία επαγωγικού βρόχου BME για την εξυπηρέτηση ατόμων με δυσκολία στην ακρόαση (συμμόρφωση κατά EN 60118-4).

Για προστασία του συστήματος από μη-εξουσιοδοτημένες αλλαγές, όλες οι ρυθμίσεις γίνονται χρησιμοποιώντας λογισμικό εγκατεστημένο σε φορητό υπολογιστή (Laptop) που είναι συνδεδεμένος στην κονσόλα PMUC μέσω διεπαφής USB.

2. το MAGELLAN UC-AEC που αποτελεί την καλύτερη λύση όπου υπάρχει άνεση χώρου και αποτελείται από:
– Την κεντρική μονάδα UC-AEC η οποία μπορεί να εγκατασταθεί κάτω από το γραφείο στην πλευρά του υπαλλήλου και συνοδεύεται από καλώδια σύνδεσης μικρόφωνου και μεγαφώνου, καλώδιο σύνδεσης του εξωτερικού τροφοδοτικού και υλικά ανάρτησης. Η επικοινωνία με τον υπολογιστή για τον έλεγχο του συστήματος παρέχεται μέσω συνδετήρα Ethernet, που βρίσκεται στην πρόσοψη του UC-AEC. Η στάθμη του πεδίου που δημιουργείται από τον επαγωγικό βρόχο ρυθμίζεται με τη χρήση ποτενσιόμετρου στην πρόσοψη της συσκευής.

– την μονάδα μικροφώνου σε χωνευτή (MASv2) ή την επιτραπέζια MAPv2 έκδοση με μικρόφωνο σε εύκαμπτο βραχίονα και δύο πλήκτρα διαχείρισης της ενδοεπικοινωνίας

– Το ηχείο HPU από την πλευρά του εξυπηρετούμενου
– Τα αντι-βανδαλιστικά μικρόφωνα MC ή MCU από την πλευρά του εξυπηρετούμενου
– Και προαιρετικά, την κεραία επαγωγικού βρόχου BME για την εξυπηρέτηση ατόμων με δυσκολία στην ακρόαση (συμμόρφωση κατά EN 60118-4).

Για προστασία του συστήματος από μη-εξουσιοδοτημένες αλλαγές, όλες οι ρυθμίσεις πραγματοποιούνται μέσω του ενσωματωμένου διακομιστή ιστού (embedded web server) προσβάσιμου με οποιοδήποτε πρόγραμμα περιήγησης (browser).

Δείτε περισσότερα κάνοντας κλικ εδώ!

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με το Ηχητικό Τμήμα
στο 210 3809605 ή στο bon@bonstudio.gr

ΜΟΙΡΑΣΕ ΤΟ