ΜΙΝΟΣ ΜΑΤΣΑΣ 3

Συναυλία με έργα του Μίνου Μάτσα στη Ρωμαϊκή Αγορά

«Ο κόσμος μόνο όταν τον μοιράζεσαι υπάρχει»

ΡΩΜΑΙΚΗ ΑΓΟΡΑ

Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου  ώρα έναρξης 8.30 μ.μ

Τραγουδούν:

ΕΛΕΩΝΟΡΑ ΖΟΥΓΑΝΕΛΗ – ΚΩΣΤΑΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣ

Συμμετέχουν (αλφαβητικά):

Αντώνης Ανδρέου           Τρομπόνι

Πέτρος Βαρθακούρης     Κοντραμπάσο

Τάκης Βασιλείου              Κρουστά

Χρήστος Ζερμπίνος         Ακορντεόν

Κυριάκος Γκουβέντας     Βιολί

Μανώλης Καραντίνης     Μπουζούκι

Γιώργος Χατζόπουλος     Κιθάρα

και ο συνθέτης στο πιάνο

Πληροφορίες και αγορά εισιτήριων εδώ:

https://www.ticketservices.gr/event/minosmatsasromaikiagora/?eventid=5704&showid=40328

Tην Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2020 και ώρα 20.30, ο βραβευμένος συνθέτης Μίνως Μάτσας θα παρουσιάσει στο κοινό γνωστές αλλά και νέες συνθέσεις του. Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί στην Ρωμαϊκή Αγορά της Αθήνας. Στη μουσική αυτή διαδρομή, ο Μίνως Μάτσας θα παίξει πιάνο πλαισιωμένος από την Ελεωνόρα Ζουγανέλη, τον Κώστα Τριανταφυλλίδη και επτά διακεκριμένους σολίστ.

Σήμερα που οι συνθήκες μοιάζουν να μας οδηγούν στην απομόνωση και τον περιορισμό, ο Μίνως Μάτσας με την πλούσια σε ήχους, ενέργεια και συναισθήματα μουσική του, θα μας επικοινωνήσει την δική του αλήθεια : Ότι το μαζί, ενδυναμώνει την ύπαρξή μας, απελευθερώνει και συρρικνώνει την καθολική αβεβαιότητα που έχει εμφανιστεί στις ζωές μας.

Στο πνεύμα αυτό, η συναυλία  με τίτλο «Ο κόσμος μόνο όταν τον μοιράζεσαι υπάρχει» – στίχος ορόσημο του ποιητή Τάσου Λειβαδίτη και χαρακτηριστική επιλογή του συνθέτη- αφηγείται με τρόπο μοναδικό, την αξία της συνύπαρξης, τη δύναμη της συμμετοχής ως επιλογής. Με μια επιλογή από τα σημαντικότερα τραγούδια του, ο Μίνως Μάτσας, κάτω από τον ουρανό της Αθήνας, στον ξεχωριστό χώρο της μαγευτικής  Ρωμαϊκής Αγοράς, στους Αέρηδες της Πλάκας, αποκαλύπτει τις μύχιες σκέψεις του, θραύσματα μιας μουσικής γλώσσας, προσωπικής δικής του που μοιράζεται γενναιόδωρα με τους ερμηνευτές και το κοινό του. 

Συνεπής στην φιλοσοφία του και με ιδιαίτερη ευαισθησία, ο Μίνως Μάτσας συμμετέχει αφιλοκερδώς και στηρίζει την HOPEgenesis στο έργο της οποίας θα διατεθούν τα έσοδα της συναυλίας. Η HOPEgenesis είναι μία μη κερδοσκοπική οργάνωση  που έχει ως αποστολή την καταπολέμηση της υπογεννητικότητας στη χώρα μας και διοργανώνει την συναυλία για την ενίσχυση του φιλανθρωπικού της έργου.

Για εισιτήρια επικοινωνήστε στο hope@hopegenesis.org και στο www.ticketservices.gr. 

Λίγα λόγια για την HOPEgenesis:

Η HOPEgenesis είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός που δραστηριοποιείται στον τομέα της υγείας και της κοινωνικής πρόνοιας και ασχολείται με το θέμα της υπογεννητικότητας στην Ελλάδα. Αποστολή της είναι να παρέχει ολοκληρωμένη ιατρική περίθαλψη και φροντίδα σε γυναίκες από τη στιγμή που μένουν έγκυες έως τη μέρα του τοκετού τους.

ΜΟΙΡΑΣΕ ΤΟ