Κηδεία Χατζή 1

Στη γενετειρά της την Ασωπία Βοιωτίας κηδεύτηκε σήμερα η Βάσω Χατζή

Με την παρουσία εκατοντάδων κατοίκων της περιοχής των Θηβών και δεκάδων καλλιτεχνών που ήλθαν από την Αθήνα κηδεύτηκε σήμερα το απόγευμα στην Ασωπία η δημοφιλής  λαϊκή τραγουδίστρια Βάσω Χατζή υπό την συνοδεία βιολιών και κλαρίνων υπό την διεύθυνση του Λευτέρη Ζέρβα. Από το μεσημέρι έφθαναν στην Ασωπία εκατοντάδες φίλοι συγγενείς και συνάδελφοι της της καλλιτέχνιδος να την αποχαιρετήσουν και να την ευχαριστήσουν για της προσφορά της μέσα σε έντονο κλίμα συγκίνησης.

Την Ένωση Τραγουδιστών Ελλάδας εκπροσώπησε ο Γ. Γραμματέας Γιάννης Μητρόπουλος που της μετέφερε την αγάπη τις ευχές και κατευόδιο όλων των Ελλήνων τραγουδιστών αλλά και την θλίψη τους στο άκουσμα του αιώνιου ταξιδιού της.

Από το καλλιτεχνικό χώρο παραβρέθηκαν, ο Μάκης Χριστοδουλόπουλος, ο Βασίλης Σαλέας, ο Λευτέρης Ζέρβας, η Χαρά Βέρρα, ο Γιάννης Καψάλης, η Γιώτα Γρίβα, η Γωγώ Τσαμπά, ο Πάνος Πλακιάς, ο Βασίλης Μαρκόπουλος, η Σοφία Βόττα, ο Κώστας Σκαφίδας, ο Ανδρέας Κωνσταντινόπουλος, ο Στέφανος Κόπανος, ο Βασίλης Αγραφιώτης, η Έφη Πάνου, ο Νίκος Τζούμας, η Ευτέρπη Λημναίου, ο Σπύρος Μπρέμπος, ο Μάκης Τσίκος, ο Γιάννης Καζάς, ο Τάσος Μπάρλας, ο Βαλάντης Μπέκος, ο Μάκης Μπέκος, οι βιολιστές Ρόκκας, Κάργας, Θαν. Μαργέτης, και  Νίκος Μπρέμπος, ο Σαράντης Σαλέας, ο Γιάννης Μητρόπουλος, ο Άγγελος Σαραγούδας, ο Κώστας Σαφέτης, η Τζένη Κατσίγιαννη, ο Σπύρος Σαραμάντης, ο Γιώργος Βέλλιος, ο Νίκος Τάσσης, ο Νεκτάριος Κοκκώνης, η Μαρία Σκουλά, ο Γιώργος Νιάρος, ο Μιχάλης Μαρκόπουλος, ο Γιώργος Καψόπουλος, o Γιώργος Κυριακού, η Ελένη Λεγάκη, ο Πέτρος Ζηλεμένος, ο Πολυχρόνης Κορρές, ο Λευτέρης Βαζαίος, ο Βαγγέλης Κουκουλάρης, ο Γιωργος Κυριακού, ο Πέτρος Καψόπουλος, ο Μάκης Σαλέας, ο Εφραίμ Σαλεας, ο Μιχάλης Λιαγούρης, η Νίκη Κουκουλάρη, ο Γ. Νίκας, οι επιχειρηματίες νυχτερινών κέντρων, Γιάννης Μπάρμπας, και Αλέκος Μπατζάκας ο διευθυντής της General Music Ανδρέας Σταματελάτος και άλλοι πολλοί καλλιτέχνες που λόγω κοσμοπλημμύρας δεν είδαμε ή δεν γνωρίζαμε.

Γ. Μ.

ΜΟΙΡΑΣΕ ΤΟ