image

Ο Δημήτρης Μπάσης στην Μελωδία της ΑΕΛΙΑ

Η ΑΕΛΙΑ πιστή στο έργο της ενάντια στον καρκίνο του μαστού, διοργανώνει και φέτος, με τη συνεργασία της Διεύθυνσης Πολιτισμού Δήμου Θεσσαλονίκης, μία μεγαλειώδη μουσική συναυλία για την ενημέρωση του κοινού για τους στόχους και τις δράσεις της ΑΕΛΙΑ και την συγκέντρωση πόρων που θα της επιτρέψουν να θωρακίσει την εκστρατεία της για υποστήριξη της θεραπείας απόρων γυναικών που αντιμετωπίζουν τη νόσο.

Με κεντρική αφετηρία την έντονη θέληση για τη ζωή μετά τον καρκίνο, η ΑΕΛΙΑ  προσκαλεί τον αγαπημένο  τραγουδιστή Δημήτρη Μπάση, ο οποίος ενώνει δυνάμεις με τη Συμφωνική Ορχήστρα Δήμου Θεσσαλονίκης και τη Μικτή Χορωδία Θεσσαλονίκης!

Το εντυπωσιακό καλλιτεχνικό αποτέλεσμα, με τίτλο «Η Μελωδία της AEΛIA», θα περιλαμβάνει ένα πλούσιο κράμα αξέχαστων και διαχρονικών ελληνικών τραγουδιών που θα αναμειχθούν αρμονικά στη σκηνή του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης!

Η ΑΕΛΙΑ είναι μια αστική μη κερδοσκοπική οργάνωση που δημιουργήθηκε στη Θεσσαλονίκη το φθινόπωρο του 2014, σε μια δύσκολη εποχή για την Ελλάδα, από ανθρώπους με ευαισθησίες και ανεπτυγμένο αίσθημα κοινωνικής ευθύνης, που πιστεύουν στην επιτακτική ανάγκη της αλληλεγγύης και της υποστήριξης συνάνθρωπων τους.

Η ΑΕΛΙΑ έχει εθελοντές και μέλη (νοσήσαντες και μη) που είναι γιατροί, επιστήμονες και ενεργοί πολίτες που θέλουν να συνεισφέρουν στην προσπάθεια καταπολέμησης αυτής της νόσου και των επιπτώσεων της σε σημαντικό τμήμα του πληθυσμού της χώρας. Στόχοι μας είναι:  (1) Η υπεύθυνη ενημέρωση του κοινού για όλα τα θέματα που σχετίζονται με την πρόληψη και αντιμετώπιση του καρκίνου του μαστού, (2) η οικονομική υποστήριξη απόρων νοσούντων που χρειάζονται θεραπεία, ιατροφαρμακευτική περίθαλψη,  χειρουργική επέμβαση μαστεκτομής  ή αποκατάστασης  μετά από μαστεκτομή, και δεν έχουν επαρκή πρόσβαση στο σύστημα υγείας η σε εξειδικευμένες ιατρικές υπηρεσίες, (3) η ψυχοκοινωνική υποστήριξη ασθενών για την καλύτερη αντιμετώπιση της ασθένειας και η συνέχιση μιας φυσιολογικής ζωής μετά από χειρουργικές επεμβάσεις, (4) Η ενίσχυση της Τράπεζας Περούκας που δημιούργησε και λειτουργεί η ΑΕΛΙΑ προσφέροντας δωρεάν περούκες σε όλη την Ελλάδα σε γυναίκες που νοσούν και δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα απόκτησης δικής τους περούκας.

Οραματιζόμαστε μία εποχή που δε θα χάνονται ασθενείς από τον καρκίνο του μαστού, που όλοι μας θα έχουμε ίσες ευκαιρίες στις πιο σύγχρονες θεραπείες, που θα γίνονται λιγότερα λάθη, μια εποχή χωρίς ντροπή και οίκτο… στο άκουσμα… καρκίνος του μαστού.  ΑΕΛΙΑ σημαίνει πηγή ζωής από το φως, μια και αήλιος ήταν η αρχαία ελληνική λέξη για τον Ήλιο. Για μας όμως εκφράζει κάτι περισσότερο … τους στόχους και τις ελπίδες μας: Αγάπη, Ελπίδα, Λύσεις για lαση και Αποκατάσταση!!

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Ερμηνεύουν:
Δημήτρης Μπάσης
Συμφωνική Ορχήστρα Δήμου Θεσσαλονίκης
Μικτή Χορωδία Θεσσαλονίκης

H Μελωδία της ΑΕΛΙΑ θα έχει την τιμή και την χαρά να φιλοξενήσει φέτος επτά (7) ταλαντούχες μαέστρους που θα διευθύνουν τη μουσική συναυλία.

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

35€, 25€, 20€, 15€, 10€

ΜΟΙΡΑΣΕ ΤΟ