ΠΟΘΑ ΒΕΤΑ

Λαοθάλασσα καλλιτεχνών στο Σύνταγμα

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Θεάματος Ακροάματος και τα σωματεία του κλάδου πραγματοποιούν αυτή τη στιγμή (τηρουμένων όλων των υγειονομικών μέτρων) συγκέντρωσης  διαμαρτυρίας έξω από τη Βουλή στο Σύνταγμα.  Παρά τους περιορισμούς που επιβάλλει η Πολιτική Προστασία και η Αστυνομία η προσέλευση των καλλιτεχνών από όλους κλάδους είναι πρωτοφανής.

Τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν στο χώρο του θεάματος ακροάματος λόγω της υγειονομικής κρίσης, αλλά και της αδυναμίας του Υπουργείου Πολιτισμού να ανταποκριθεί εγκαίρως στο μείζον και άμεσο ζήτημα της επιβίωσης των εργαζομένων στο χώρο, συσπειρώνουν για πρώτη φορά όλο τον κόσμο του θεάματος και ακροάματος  που ανακήρυξε την σημερινή ημέρα ( Πέμπτη 7 Μαΐου), Μέρα Πολιτιστικής Δράσης και Αντίδρασης.

Μεταξύ των άλλων παρούσα στη
συγκέντρωση ήταν και η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ΠΕ Κοζάνης, τραγουδίστρια Καλλιόπη (μέλος της Ένωσης Τραγουδιστών Ελλάδος)  που την υποδέχτηκαν με ενθουσιασμό όλοι οι συνάδελφοι και η Διοίκηση της ΠΟΘΑ. Παραβρέθηκαν ακόμη ο Γ. Γραμματέας του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας και ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρολιάκος.

Στα δρώμενα της κινητοποίησης την παράσταση έκλεψε  ο Βασίλης Παϊτέρης εκ μέρους της Ένωσης Τραγουδιστών Ελλάδος ο οποίος ερμήνευσε με μοναδικό τρόπο το τραγούδι του «Διαμαρτύρομαι» που εξέφραζε όλους τους καλλιτέχνες.

ΜΟΙΡΑΣΕ ΤΟ