Καμμία σχέση IP HUB AE με τον Ξανθόπουλο της ΑΕΠΙ

Από την ημέρα που δημοσιεύσαμε την σύσταση και την επικύρωση της νέας ανώνυμης εταιρείας προστασίας πνευματικών δικαιωμάτων με την επωνυμία «IP HUB Α.Ε.» με νόμιμο εκπρόσωπο τον Κωσταντίνο Νανόπουλο, πήρε φωτιά το τηλεφωνικό μας κέντρο με μοναδικό ερωτηματικό; ”Πίσω από την «IP HUB Α.Ε.» βρίσκεται ο Δημήτρης Ξανθόπουλος (πρώην μεγαλομέτοχος της ΑΕΠΙ)”;.

Απαντώντας τους, ”όχι κύριοι, η «IP HUB Α.Ε.» δεν έχει καμμία σχέση με τον κ. Ξανθόπουλο”, οι περισσότεροι που είναι νοσταλγοί αυτού του καθεστώτος απογοητεύονται αλλά εκφράζουν την επιθυμία τους να ξαναεκπροσωπήσει τα δικαιωματά τους ιδιώτης και μας ζητούν επίμονα την ταχυδρομική διεύθυνση της έδρας της νέας εταιρείας!!!

Έχοντας αυτή την εικόνα προβλέπουμε από την εβδομάδα ουρές δημιουργών που θα φθάνουν ως το ”Χίλτον” από την μια μεριά και έως του FIX από την άλλη να  γραφτούνε ως μέλη της «IP HUB Α.Ε.».

Εν τω μεταξύ έχουν πληροφορηθεί για την ικανότητα και οικονομική ευρωστία του κ. Νανόπουλου και δεν βλέπουν την ώρα να τον προσεγγίσουν. Πολλοί δημιουργοί με μεγάλο ρεπερτόριο έχουν ήδη έλθει σε επαφή με την εν λόγω εταιρεία και σχεδιάζουν το οργανόγραμμα που θα κινηθεί η «IP HUB Α.Ε.».

Στα άμεσα σχέδια της είναι η κατάθεση οικονομικής μελέτης για αδειοδότηση νέας εταιρείας προστασίας Συγγενικών Δικαιωμάτων που σε συνεργασία με την «IP HUB Α.Ε.» θα κατορθώσει να μειώσει τό γνωστό υπέρογκο συναλλακτικό κόστος και θα καταστεί ανταγωνιστική του υφιστάμενου GEA .

Στοιχεία επικοινωνίας: «IP HUB Α.Ε.» Λεωφόρος Βασιλίσσης Σοφίας, αριθμ. 62, 115 28 Αθήνα

 

ΜΟΙΡΑΣΕ ΤΟ