βον 1

Η Silver Sky, η κιθάρα John Mayer

Η Silver Sky είναι η προσωπική κιθάρα του διάσημου και βραβευμένου με Grammy κιθαρίστα John Mayer. Για τον ίδιο η Silver Sky αποτελεί όνειρο ζωής, ο απόλυτος συνδυασμός μιας Vintage κιθάρας με τα χαρακτηριστικά μίας μοντέρνας σημερινής κιθάρας.

H Silver Sky της PRS είναι η ιδανική εκδοχή μιας Vintage ηλεκτρικής κιθάρας με μαγνήτες μονού πηνίου. Η προσεκτική επιλογή των ξύλων όπως και η προσοχή σε κάθε λεπτομέρεια συνθέτουν μια μοναδική σε ποιότητα κιθάρα που μόνο ο Paul Reed Smith σε συνεργασία με τον John Mayer θα μπορούσε να δημιουργήσει…

To σώμα της Silver Sky είναι κατασκευασμένο από επιλεγμένο Alder, ξύλο που προσφέρει τον ξεχωριστό και χαρακτηριστικό ήχο των Vintage κιθαρών με μαγνήτες μονού πηνίου της δεκαετίας του ’60.

Η Silver Sky είναι διαθέσιμη με ταστιέρα rosewood και πολύ πρόσφατα στην Έκθεση Namm 2020 παρουσιάστηκε και η έκδοση με ταστιέρα maple. Kαι οι δύο εκδόσεις διαθέτουν τα χαρακτηριστικά PRS Bird inlays.

Tα μπράτσα και στις δύο εκδόσεις της Silver Sky έχουν προκύψει μετά από έρευνα vintage κιθαρών της δεκαετίας του ’60 και είναι κατασκευασμένα από ξύλο maple. Τα κλειδιά κουρδίσματος της κιθάρας είναι στυλ “vintage” αλλά είναι «locking». To patented PRS tremolo είναι κατασκευασμένο από ατσάλι και διαθέτει 6 GEN III Knife edge βίδες για μηδενικές απώλειες κουρδίσματος στην επαναφορά του.

Άλλες λεπτομέρειες στην κιθάρα είναι ο ζυγός (nut) που είναι κατασκευασμένος από κόκκαλο, το διπλής ενέργειας TRUSSROD (βέργα ρύθμισης) με ιδιαίτερα εύκολη πρόσβαση και το αψεγάδιαστο φινίρισμά της. Η κιθάρα Silver Sky της PRS συνοδεύεται από Premium PRS θήκη ώμου!

Πολύ σύντομα η κιθάρα Silver Sky θα είναι διαθέσιμη στην εταιρεία μας.
Stay tuned!

ΜΟΙΡΑΣΕ ΤΟ