1

Εντυπωσιάζει το περίπτερο του ΚΘΒΕ στη Δ.Ε.Θ. «60 Χρόνια Διαδρομή στο Φως»

Ενθουσιασμένη δήλωσε η Υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Λίνα Μενδώνη η οποία περιηγήθηκε στο περίπτερο και θαύμασε τα μοναδικά κοστούμια εμβληματικών παραστάσεων, των 60χρονων του Οργανισμού. Η κ. Μενδώνη συνεχάρη την Πρόεδρο του Δ.Σ. Γιάννα Καρύμπαλη- Τσίπτσιου, τον Καλλιτεχνικό Διευθυντή κ. Νίκο Κολοβό, την Οικονομική Διευθύντρια κ. Κωνσταντία Παπαποστόλου, την επιμελήτρια του περιπτέρου, σκηνογράφο και ενδυματολόγο Άννα Μαχαιριανάκη και όλους όσους εργάστηκαν για την άψογη, ουσιαστική και εντυπωσιακή παρουσίαση του ΚΘΒΕ εντός της ΔΕΘ.

Το Κέντρο παραστατικών τεχνών διαδραστικής ευαισθησίας που βρίσκεται στο Περίπτερο 13 με τίτλο «ΚΘΒΕ- 60 Χρόνια Διαδρομή στο Φως» συγκεντρώνει καθημερινά το ενδιαφέρον των επισκεπτών της ΔΕΘ.Η Υπουργός Πολιτισμού κ. Λίνα Μενδώνη στο περίπτερο του ΚΘΒΕ

Η Πρόεδρος του Δ.Σ. του ΚΘΒΕ κ. Γιάννα  Καρύμπαλη- Τσίπτσιου, ο Αναπληρωτής Καλλιτεχνικός Διευθυντής κ. Νίκος Νικολάου, η Υπουργός Πολιτισμού κ. Λίνα Μενδώνη και ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής κ. Νίκος Κολοβός.

Ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής κ. Νίκος Κολοβός μαζί με τον Υπουργό Ανάπτυξης κ. Άδωνη Γεωργιάδη

Ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων κ. Σπήλιος Λιβανός μαζί με τη σύζυγό του ανάμεσα στον Αναπληρωτή Καλλιτεχνικό Διευθυντή του ΚΘΒΕ κ. Νίκο Νικολάου, τη σκηνογράφο και ενδυματολόγο κ. Άννα Μαχαιριανάκη η οποία επιμελήθηκε το περίπτερο του ΚΘΒΕ, τον Καλλιτεχνικό Διευθυντή κ. Νίκο Κολοβό, την Πρόεδρο του Δ.Σ. κ. Γιάννα  Καρύμπαλη- Τσίπτσιου και την Οικονομική Διευθύντρια του ΚΘΒΕ κ. Κωνσταντία Παπαποστόλου.

Η Υπουργός Παιδείας κ. Νίκη Κεραμέως μαζί με την Πρόεδρο του ΚΘΒΕ κ. Γιάννα  Καρύμπαλη- Τσίπτσιου.

Η  Πρόεδρος του Δ.Σ. του ΚΘΒΕ κ. Γιάννα  Καρύμπαλη- Τσίπτσιου μαζί με τον Υφυπουργό Σύγχρονου Πολιτισμού κ. Νικόλα Γιατρομανωλάκη.

Ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής του ΚΘΒΕ κ. Νίκος Κολοβός μαζί με τον Αναπληρωτή Υπουργό Εξωτερικών κ. Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη και την Οικονομική Διευθύντρια του ΚΘΒΕ κ. Κωνσταντία Παπαποστόλου

Ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας κ. Απόστολος Τζιτζικώστας μαζί με τον Καλλιτεχνικό Διευθυντή του ΚΘΒΕ κ. Νίκο Κολοβό.

Ο Βουλευτής κ. Κωνσταντίνος Γκιουλέκας στο περίπτερο του ΚΘΒΕ

Η Βουλευτής κ. Έλενα Ράπτη συνομιλεί με τον Καλλιτεχνικό Διευθυντή κ. Νίκο Κολοβό.

Η Βουλευτής κ. Άννα Ευθυμίου μαζί με τον Καλλιτεχνικό Διευθυντή του ΚΘΒΕ κ. Νίκο Κολοβό.

Ο Βουλευτής κ. Στράτος Σιμόπουλος μαζί με την σκηνογράφο και ενδυματολόγο κ. Άννα Μαχαιριανάκη που επιμελήθηκε το περίπτερο του ΚΘΒΕ και την Οικονομική Διευθύντρια του ΚΘΒΕ κ. Κωνσταντία Παπαποστόλου.

Ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής του ΚΘΒΕ κ. Νίκος Κολοβός μαζί  με τον Βουλευτή κ. Γιώργο Αρβανιτίδη και την Οικονομική Διευθύντρια του ΚΘΒΕ Κωνσταντία Παπαποστόλου.

Η Αντιπεριφερειάρχης κ. Βούλα Πατουλπίδου

Η Πρόεδρος του Δ.Σ. του ΚΘΒΕ κ. Γιάννα  Καρύμπαλη- Τσίπτσιου μαζί με τον Πρύτανη του ΑΠΘ κ. Νίκο Παπαϊωάννου.

Ο Αναπληρωτής Καλλιτεχνικός Διευθυντής του ΚΘΒΕ κ. Νίκος Νικολάου μαζί με  τον Πρόεδρο της ΠΕΔ-ΚΜ και Δήμαρχο Πυλαίας- Χορτιάτη κ. Ιγνάτιο Καϊτεζίδη, την Πρόεδρο του Δ.Σ. του ΚΘΒΕ κ. Γιάννα  Καρύμπαλη- Τσίπτσιου, και η Υπηρεσιακή Γραμματέας του Υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου κ. Φωτεινή Κουλούρη.

Ο Δήμαρχος Αθηναίων κ. Κώστας Μπακογιάννης μαζί με την Οικονομική Διευθύντρια του ΚΘΒΕ κ. Κωνσταντία Παπαποστόλου.

Ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής του ΚΘΒΕ κ. Νίκος Κολοβός, η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Τουρισμού του Δήμου Θεσσαλονίκης κ. Μαρία Καραγιάννη, ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Τουρισμού του Δήμου Πυλαίας- Χορτάτη κ. Σοφοκλής Κάλτσιος και η Οικονομική Διευθύντρια του ΚΘΒΕ Κωνσταντία Παπαποστόλου.

Η Διευθύντρια του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης κ. Ελιζ Ζαλαντό μαζί με τον κ. Παναγιώτη Φανταγμά του ΚΘΒΕ.

Η Οικονομική Διευθύντρια του ΚΘΒΕ κ. Κωνσταντία Παπαποστόλου μαζί με τον Πρόεδρου του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης κ. Βασίλη Γάκη.

Ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής του ΚΘΒΕ κ. Νίκος Κολοβός μαζί με την κ.Φίλη Ζελελίδου από το Mediterranean Hotel και τους Βίκυ Σιτζούκη και Παναγιώτη Φανταγμά του ΚΘΒΕ.

ΜΟΙΡΑΣΕ ΤΟ