social

Ανοιχτή πρόσκληση (Open Call)  για υποβολή Καλλιτεχνικών Προτάσεων για το Φεστιβάλ του Δήμου Αθηναίων

ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ

Ο πολιτισμός ζωντανεύει και στις 7 Δημοτικές Κοινότητες της πόλης 

Ο Δήμος Αθηναίων ανανεώνει το καλοκαιρινό πολιτιστικό ραντεβού με τους δημότες και τους επισκέπτες της πόλης, διοργανώνοντας από τον Ιούνιο έως τον Οκτώβριο 2024 τέσσερα φεστιβάλ, σε γειτονιές, σε πλατείες και σε πάρκα στις επτά δημοτικές κοινότητες της Αθήνας, στα ανοιχτά θέατρα Γκράβας και Κολωνού και στο Άλσος Γουδή.

Το πλούσιο πρόγραμμα των εκδηλώσεων των φεστιβάλ θα επιμεληθεί ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας Δήμου Αθηναίων (ΟΠΑΝΔΑ) και θα περιλαμβάνει συναυλίες, θεατρικές παραστάσεις, χορό και αφιερώματα, που στόχο έχουν να αναδείξουν τις ιδιαιτερότητες της κάθε γειτονιάς, τις όμορφες και συχνά άγνωστες γωνιές της πόλης, ανανεώνοντας τη σχέση των κατοίκων με την πόλη τους, την Αθήνα.

Για την κατάρτιση του πολυδιάστατου προγράμματος του εκάστοτε φεστιβάλ, ο Δήμος Αθηναίων απευθύνει ανοιχτό κάλεσμα, για την υποβολή ολοκληρωμένων προτάσεων. Η υποβολή προτάσεων για το κάθε φεστιβάλ θα γίνεται στην ηλεκτρονική https://festival.opanda.gr/, σε συγκεκριμένες ημερομηνίες, όπως και η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων. Η αξιολόγηση, η επιλογή και ο προγραμματισμός των προτάσεων που θα υποβληθούν, θα πραγματοποιηθούν από την Επιτροπή Πολιτισμού του ΟΠΑΝΔΑ.

Η πλατφόρμα του Open Call για την υποβολή προτάσεων των Φεστιβάλ «Καλοκαίρι στην Αθήνα» και «Νεανικής Δημιουργίας», ανοίγει σήμερα 18 Απριλίου 2024.
Μείνετε συντονισμένοι για το open call των επόμενων φεστιβάλ.

Για περισσότερες πληροφορίες και διευκρινιστικές ερωτήσεις σχετικά με τις Ανοικτές Προσκλήσεις (open call), οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται festivalopanda24@gmail.com

Συνημμένο Δελτίο Τύπου με αναλυτικές πληροφορίες και τις ακριβείς ημερομηνίες του Open Call για το κάθε φεστιβάλ.

Παραμένουμε στην διάθεση σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση

Σας ευχαριστούμε

Γραφείο Τύπου

Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού

& Νεολαίας Δήμου Αθηναίων

(210) 52 84 885 – 886 & 888

press@opanda.gr & press1.opanda@gmail.com

8  www.opanda.gr

ΠΡΟΣΟΧΗ: To παρόν μήνυμα και κάθε επισυναπτόμενο σ΄ αυτό έγγραφο ή αρχείο είναι εμπιστευτικό και απευθύνεται αποκλειστικά στους παραλήπτες του. Αν λάβετε το παρόν μήνυμα εκ παραδρομής χωρίς να είστε εσείς ο παραλήπτης στον οποίο απευθύνεται, παρακαλούμε διαγράψτε το αμέσως και αποστείλετε ειδοποίηση στον αποστολέα. Σε μια τέτοια περίπτωση δεν πρέπει να χρησιμοποιήσετε κατ΄ουδένα τρόπο, αντιγράψετε ή κοινοποιήσετε σε οποιονδήποτε το παρόν μήνυμα ή τμήμα του ή τα τυχόν επισυναπτόμενα σ΄ αυτό, ούτε να προβείτε σε οποιαδήποτε ενέργεια βάσει αυτού. Οποιαδήποτε μη εξουσιοδοτημένη χρήση, ιδίως διαβίβαση ή αποκάλυψη, είτε εν όλω είτε εν μέρει, απαγορεύεται εκ του νόμου. Ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων (ΟΠΑΝΔΑ) λαμβάνει όλα τα κατάλληλα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα ασφάλειας για την διασφάλιση της εμπιστευτικότητας στην επικοινωνία του, συμπεριλαμβανομένης της επικοινωνίας με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, όπως εν προκειμένω, γι αυτό και δεν ευθύνεται για την περίπτωση που το παρόν μήνυμα ή κάθε άλλη επικοινωνία παραβιασθεί, αλλοιωθεί, καταστραφεί ή καθ΄ οιονδήποτε τρόπο προσβληθεί από κακόβουλο λογισμικό ή με άλλον παράνομο τρόπο. Δεν ευθύνεται επίσης για κάθε απώλεια ή αλλοίωση δεδομένων σας ή του πληροφοριακού συστήματος του υπολογιστή σας η οποία δύναται να προκληθεί κατά τη χρήση περιεχομένου του παρόντος μηνύματος. Η συλλογή και εν γένει επεξεργασία εκ μέρους του ΟΠΑΝΔΑ των προσωπικών δεδομένων που μας παρέχετε μέσω της παρούσας διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου διέπεται αυστηρά από τις σχετικές προβλέψεις του Κανονισμού ΕΕ 2016/679 και της εκάστοτε ελληνικής νομοθεσίας, τις οποίες τηρούμε απαρεγκλίτως, έχοντας πλήρως συμμορφωθεί προς όλες τις προβλεπόμενες σ΄ αυτές υποχρεώσεις, καθώς και από τα προβλεπόμενα σχετικώς στην Πολιτική Προστασίας Απορρήτου μας.

ΜΟΙΡΑΣΕ ΤΟ