Αναλυτικές οδηγίες για την παρακολούθηση της διαδικτυακής συναυλίας του Πανελλήνιου Μουσικού Συλλόγου

Είσοδος στην πλατφόρμα eStage

Η συναυλία θα προβληθεί μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας eStage. Μπαίνοντας στην πλατφόρμα βλέπετε την αρχική οθόνη της (Εικόνα 1):

Εικόνα 1: Αρχική οθόνη

Στο πάνω δεξιά μέρος της οθόνης υπάρχουν δυο ταμπέλες με τίτλο Σύνδεση και Εγγραφή. Κατά την πρώτη είσοδο στην πλατφόρμα πραγματοποιείτε εγγραφή ενώ σε κάθε επόμενη είσοδο πραγματοποιείτε σύνδεση.

Εγγραφή στην πλατφόρμα

Σ

Εικόνα 2: Παράθυρο εγγραφής

την αρχική οθόνη επιλέγετε την ταμπέλα Εγγραφή για μετάβαση στο παράθυρο εγγραφής (Εικόνα 2)

Στα πεδία συμπληρώνετε:

  • email στο οποίο θα σταλεί η απόδειξη αγοράς του εισιτηρίου καθώς και για επικοινωνία.
  • Όνομα Δεν είναι απαραίτητο να είναι το πραγματικό σας όνομα, μπορεί να είναι ένα ψευδώνυμο. Πρέπει όμως να είναι το ίδιο με το οποίο θα μπαίνετε κάθε φορά στην πλατφόρμα.
  • Κωδικός Προσωπικός κωδικός για την σύνδεση στην πλατφόρμα
  • Επαλήθευση κωδικού Εισάγετε τον ίδιο κωδικό ξανά

Στο τέλος τσεκάρετε το κουτάκι αριστερά από την δήλωση Συμφωνώ με τους όρους χρήσηςκαι πατάτε την ταμπέλα ΕΓΓΡΑΦΗ.

Η εγγραφή σας ολοκληρώθηκε.

Σύνδεση στην πλατφόρμα

Εικόνα 3:Παράθυρο σύνδεσης

Μετά την εγγραφή, για κάθε επόμενη είσοδο στην πλατφόρμα απλώς επιλέγετε στην αρχική οθόνη την ταμπέλα Σύνδεση και ανοίγει το παράθυρο σύνδεσης (Εικόνα 3)

Στα πεδία συμπληρώνετε μόνο το e-mail και τον κωδικό που δηλώσατε στην εγγραφή.

Αγορά εισιτηρίου

Ύστερα από την Εγγραφή ή Σύνδεση επιστρέφετε στην αρχική οθόνη. Στην θέση που βρίσκονταν οι ταμπέλες Σύνδεση και Εγγραφή, στο επάνω δεξιά μέρος της οθόνης, βρίσκεται τώρα το εικονίδιο . Από εκεί διαχειρίζεστε τον λογαριασμό σας στην πλατφόρμα (εμφάνιση εισιτηρίων, αποσύνδεση, αλλαγή κωδικού κλπ).

Εικόνα 4:Αρχική οθόνη ύστερα από εγγραφή/σύνδεση

Εάν στην αρχική οθόνη δεν εμφανίζεται η συναυλία του Π.Μ.Σ. επιλέξτε την και ύστερα πατήστε το εικονίδιο με το άσπρο τρίγωνο μέσα σε διαφανή κύκλο για να μεταφερθείτε στη σελίδα της συναυλίας (Εικόνα 5) από όπου θα αγοράσετε το εισιτήριο και θα παρακολουθήσετε την συναυλία.

Εικόνα 5:Παράθυρο συναυλίας

Κ

Εικόνα 6:Επιλογή εισιτηρίου

 

άνοντας κλικ στην παραπάνω οθόνη ανοίγει το παράθυρο αγοράς εισιτηρίου (Εικόνα 6). Επιλέγετε μια από τις 3 επιλογές, 3 / 5 / 10 ευρώ και πατάτε την ταμπέλα ΕΠΟΜΕΝΟ.

Προσοχή: Το εισιτήριο είναι ενιαίο, δεν υπάρχει διαφορά στους όρους πρόσβασης στη συναυλία. Οι διαφορετικές τιμές παρέχουν δυνατότητα σε όποιον επιθυμεί να συνεισφέρει μεγαλύτερο ποσό στο Ταμείο Αλληλεγγύης του Συλλόγου.

Σ

Εικόνα 7:Εισαγωγή στοιχείων κάρτας

το επόμενο παράθυρο (Εικόνα 7) εισάγετε τα στοιχεία της τραπεζικής κάρτας με την οποία θα κάνετε την πληρωμή.

Στα πεδία συμπληρώνετε:

  • Όνομα κατόχου όπως εμφανίζεται επάνω στην κάρτα
  • Αριθμός κάρτας ο 16-ψήφιος αριθμός στην πρόσθια όψη της κάρτας, χωρίς κενά
  • ΜΜ/ΧΧ Ημερομηνία Λήξης Ισχύος της Κάρτας που αναγράφεται επίσης στην πρόσθια όψη της κάρτας σε αριθμητική μορφή
  • CVC ο τριψήφιος αριθμός που βρίσκεται στην πίσω όψη της κάρτας

Τέλος επιλέξτε Πληρωμή και ολοκληρώνεται η διαδικασία με το τελευταίο παράθυρο που εμφανίζει την ταμπέλα Πρόσβαση στην παράσταση. Πατώντας την επιστρέφετε στην σελίδα της συναυλίας από όπου θα την παρακολουθήσετε την μέρα και ώρα προβολής (Κυριακή 13 Δεκέμβρη, 9 μ. μ.)

Προσοχή: Με την ολοκλήρωση της πληρωμής πρέπει να έρθει στη διεύθυνση mail που δηλώσατε ηλεκτρονική απόδειξη πληρωμής. Σε περίπτωση που δεν την βρείτε άμεσα, κοιτάξτε μήπως έχει πάει στην ανεπιθύμητη αλληλογραφία.

Σε περίπτωση που η αγορά του εισιτηρίου γίνει πριν την μέρα της συναυλίας, κάτι που συνιστούμε, ο χρήστης απλώς θα συνδεθεί την ώρα της συναυλίας στον λογαριασμό του με την διαδικασία που προαναφέραμε.

Παράλληλα και ανεξάρτητα με την παρακολούθηση της συναυλίας καλούμε όλους τους φίλους να ενισχύσουν οικονομικά το Ταμείο Αλληλεγγύης του Συλλόγου μας, καταθέτοντας στον παρακάτω τραπεζικό λογαριασμό

GR 080 1100 40 00 00 00 4060 806264 (Εθνική Τράπεζα)

ΜΟΙΡΑΣΕ ΤΟ