Ανακοίνωση του Bon Studio

Αγαπητοί μας Φίλοι,

Η εξάπλωση της επιδημίας τόσο στη χώρα μας, όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο, συνεχίζει να εξελίσσεται, επηρεάζοντας ανυπολόγιστα και μακροπρόθεσμα τις κοινωνίες και τις εθνικές μας οικονομίες.

Στην Εταιρεία μας από την πρώτη στιγμή και πριν ακόμη την ανακοίνωση των μέτρων, θεωρήσαμε μεγάλη μας ευθύνη να περιορίσουμε τις επιπτώσεις μιας πρωτοφανούς πανδημίας και απαγορεύσαμε την είσοδο πελατών, ώστε να διασφαλίσουμε κατά το δυνατόν την ασφάλεια των εργαζομένων μας, αλλά και όσους θα ερχόντουσαν σε επαφή μαζί μας, συνεισφέροντας στην συλλογική προσπάθεια της για την προστασία της δημόσιας υγείας.

Με υψηλό αίσθημα ευθύνης, ευθυγραμμιζόμαστε με τα νέα μέτρα, φροντίζοντας παράλληλα στο μέτρο του δυνατού να εξυπηρετούμε τις ανάγκες των τελικών καταναλωτών και των πελατών μας γενικότερα, παρέχοντας τις υπηρεσίες μας στα πλαίσια της επιχειρησιακής μας λειτουργίας.

Για κάθε αλλαγή θα σας κρατούμε έγκαιρα ενήμερους και δεσμευόμαστε σύσσωμη η Εταιρεία να είμαστε κοντά σας. Για ο,τιδήποτε χρειαστείτε και για το οποίο πιστεύετε ότι μπορούμε να σας βοηθήσουμε, μη διστάσετε να έρθετε σε επαφή μαζί μας!

Η απόσταση που μας χωρίζει είναι ένα τηλεφώνημα ή ένα e-mail.
210-3809605  /  bon@bonstudio.gr  /  eshop.bonstudio.gr

Με την ευχή να ξεπεράσουμε αυτή την κατάσταση και να παραμείνουμε όλοι
επί γης!

                                                                                      Με εκτίμηση,
                                                                             Αφροδίτη Μποφιλιάκη
Πρόεδρος & Διευθύνουσα Σύμβουλος

ΜΟΙΡΑΣΕ ΤΟ