Aνακοίνωση της Ένωσης Τραγουδιστών Ελλάδος για άρση δικαστικών ενεργειών κατά της ”Ερατούς”

ΕΝΩΣΗ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ
3ης Σεπτεμβρίου18, 2ος όροφος, γραφείο 3
T.K.10431, Αθήνα. Τηλ.: 210/8238335.
FAX: 210/8238335 E-mail: ete@otenet.gr
Αθήνα, 27-9-2021

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΤΕ ΓΙΑ ΑΡΣΗ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ Ο.Σ.Δ. «ΕΡΑΤΩ».

Αγαπητοί Συνάδελφοι,
Με από κοινού απόφαση του Δ.Σ. της Ένωσης Τραγουδιστών Ελλάδας και των συναδέλφων μελών μας δικαιούχων συγγενικού δικαιώματος που προσέφυγαν στη Δικαιοσύνη με αγωγές κατά των αποφάσεων των τελευταίων Γενικών Συνελεύσεων του ο.σ.δ. «Ερατώ» (5-11-2019 & 26-4-2021) που αφορούν τροποποιήσεις του καταστατικού του οργανισμού, αίρονται όλες οι εκκρεμείς δικαστικές ενέργειες οι οποίες είχαν προσδιοριστεί και θα εκδικάζονταν αυτές τις ημέρες στο Ειρηνοδικείο και το Πρωτοδικείο Αθηνών, στα πλαίσια της προσπάθειας δημιουργίας κλίματος συναίνεσης και επαναπροσέγγισης των υφισταμένων απόψεων και με σκοπό την ενότητα του κλάδου ενώπιον των σημαντικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο χώρος των τραγουδιστών.
Ελπίζουμε η καλή διάθεση και πρόθεση του Σωματείου της ΕΤΕ και των μελών της δικαιούχων συγγενικού δικαιώματος να συμβάλλουν στην αποσυμφόρηση του τεταμένου κλίματος και να δημιουργηθεί πλαίσιο συνεννόησης και εποικοδομητική επικοινωνία, δημιουργώντας συνθήκες ενότητας στο συγγενικό δικαίωμα, αποφεύγοντας δυσμενείς συνέπειες όπως αυτές που δημιουργήθηκαν τα προηγούμενα χρόνια στο χώρο του πνευματικού δικαιώματος.

ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ ΕΤΕ:

Πρόεδρος: Κώστας Σκόνδρας