image

ROLAND V-60HD: PLUG & PLAY PRODUCTION SWITCHER ΜΕ ΉΧΟ ΓΙΑ ΖΩΝΤΑΝΈΣ ΕΚΔΗΛΏΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΩΓΈΣ

Η παραγωγή ζωντανών εκδηλώσεων και το streaming συνεχίζει να αυξάνεται και η ζήτηση για περισσότερες δυνατότητες απαιτεί ένα συνδυασμό εξελιγμένων λειτουργιών. Το V-60HD απλοποιεί τις ρυθμίσεις σας και συνδυάζει τα καλύτερα κι από τους δύο κόσμους που περιλαμβάνουν εισόδους SDI για πηγές καμερών και scaled HDMI εισόδους για δεδομένα, υπολογιστές, tablet και άλλες πηγές βίντεο. Ο συνδυασμόςτων δυνατοτήτων στον τομέα του ήχου που περιλαμβάνουν πολυκάναλο embedded ήχο, αναλογικές εισόδους XLR και RCA, de-embedded ήχο από ψηφιακές πηγές SDI ή HDMI καθώς και μια ποικιλία συνδέσεων video με εφαρμογή και Aux Bus καθιστά το V-60HD ιδανικό για μία ποικιλία εφαρμογών παραγωγής και streaming.

Ζωντανή παραγωγή

Η παραγωγή επαγγελματικών εκδηλώσεων είναι ο ταχύτερα αναπτυσσόμενος χώρος ζωντανών εκδηλώσεων με εκδηλώσεις που φιλοξενούνται σε δημαρχεία και άλλους δημόσιους χώρους, meetings, trainings, νέες ανακοινώσεις προϊόντων, είτε από κοντά είτε μέσω streaming.

• Το V-60HD είναι φορητό και αρκετά μικρό ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε πολλές θέσεις, στο περιβάλλον ενός γραφείου ή σε έναν εξωτερικό χώρο συνάντησης.

• Οι τέσσερις είσοδοι SDI και οι δύο είσοδοι HDMI είναι ιδανικές για εναλλαγή καμερών και υπολογιστών ταυτόχρονα, για δυναμικές παρουσιάσεις.

• Δεν υποστηρίζουν όλες οι κάμερες ανάλυση 1080p, οπότε το de-interlacer στις εισόδους SDI σας επιτρέπει να αναμιγνύετε αναλύσεις 1080i και 1080pSDI από πηγές video πολλαπλών καμερών χωρίς την χρήση εξωτερικών converters.

• Η μίξη ήχου γίνεται ευκολότερη από ποτέ, χρησιμοποιώντας τη λειτουργία  αυτόματου mixing του V-60HD, που εξισορροπεί αυτόματα τα επίπεδα ήχου από πολλαπλά μικρόφωνα και πηγές βίντεο, ελευθερώνοντας τον χειριστή για να εστιάσει στην εναλλαγή του βίντεο κατά την διάρκεια της εκδήλωσης.

Εκπαίδευση

Η επικοινωνία μέσω video βελτιώνει την αποτελεσματικότητα της εκπαίδευσης όταν χρησιμοποιείται σε διαλέξεις μέσω streaming, συνέδρια, εκπαίδευση εξ’ αποστάσεως, αθλητικά, ζωντανές παραστάσεις ή θεατρικές παραγωγές.

  • Οι πολλαπλές έξοδοι περιλαμβάνουν Program, Preview και AUX buses και διευκολύνουν την αποστολή της κυρίας εξόδου του προγράμματος στην βασική οθόνη ή στο livestream και τις σημειώσεις του παρουσιαστή στην οθόνη του.
  • Το ηχητικό auto-mixing προσαρμόζει αυτόματατο επίπεδο ήχου, διασφαλίζοντας ομοιόμορφες στάθμες για τον χώρο, τον παρουσιαστή, το livestream ή τους συνομιλητές.
  • Οι εκπαιδευτικοί μπορούν να χρησιμοποιήσουν τη multi-channel embed λειτουργία ήχου για την εγγραφή 8 διακριτικών ηχητικών καναλιών σε έναν SDI video recorder για την επίλυση προβλημάτων ήχου σε μεταγενέστερο editing ή να διαχωρίσει πηγές ήχου διαφόρων γλωσσών μετά το event.
  • Η επιφάνεια εργασίας του V-60HD είναι εύκολη για μαθητές και αρχάριους και μπορεί να ελεγχθεί εξ’ αποστάσεως μέσω της θύρας LAN χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Remote Control της Roland από PC ή Mac.
  • Σε μόνιμες εγκαταστάσεις, το V-60HD μπορεί να ελεγχθεί εξ’ αποστάσεως μέσω της θύρας RS-232 χρησιμοποιώντας το touch panel καθιστώντας εύκολο τον έλεγχο των λειτουργιών.

Εκκλησίες / Θέατρα

Το V-60HD είναι ιδανικό για περιβάλλοντα πολλαπλών οθονών που συνήθως συναντώνται σε εκκλησίες, συνεδριακά κέντρα, ξενοδοχεία και εγκαταστάσεις εμπορικών εκθέσεων όπου διαφορετικό περιεχόμενο πρέπει να αλλάζει σε ανεξάρτητες οθόνες.

• Τα dedicated κουμπιά Aux κάνουν την εναλλαγή σε δεύτερη έξοδο όσο εύκολη όσο την αλλαγή στην κύρια οθόνη.

• Το νέο ασύρματο σύστημα για συσκευές iOS και Android δημιουργεί ομαλότερες εκδηλώσεις παρέχοντας έλεγχο που βοηθά τους χειριστές της κάμερας να προσδιορίσουν ποια κάμερα είναι επιλεγμένη τη δεδομένη στιγμή για streaming και ποια κάμερα θα αλλάξει στην επόμενη.

• Τα Auto- Scan (Ver 2.0), οι ολοκληρωμένες ηχητικές είσοδοι και τα προηγμένα εφέ, συμπεριλαμβανομένου του Auto-mixing και τωνισχυρών δυναμικών επεξεργαστών που διαθέτει, καθιστούν το V-60HD την ιδανική λύση streaming για μίξη μερών από μια κονσόλα ήχου και προσαρμοσμένα για μετάδοση.

Σύνθεση βίντεο

Το V-60HD περιλαμβάνει DSK (downstream keyer), Picture-in-Picture (PinP) και εφέ Split σύνθεσης, ιδανικά για τη δημιουργία, επαγγελματικού τύπου ειδήσεων και εταιρικών παρουσιάσεων. Τα σχήματα παραθύρων PinP περιλαμβάνουν μοτίβα rectangle, circle, heart και diamond για να προσθέσετε μια διαφορετική πινελιά σε ειδικές εκδηλώσεις. Η δυνατότητα κοψίματος του PinP και η ρύθμιση του κεντρικού τμήματος SPLIT (ver. 2.0) είναι κατάλληλα για την απεικόνιση στις κάθετες οθόνες των smartphones.

Το DSK μπορεί να χρησιμοποιηθεί για επικάλυψη τίτλων, στίχων τραγουδιών, λογότυπων ή γραφικών που προέρχονται από πηγές βίντεο με έως και τρία επίπεδα σύνθεσης. Το DSK υποστηρίζει τόσο το Luminance Keying (Μαύρο / Λευκό) όσο και το Chroma Keying (Μπλε / Πράσινο) για τη σύνθεση δύο πηγών βίντεο συν το πρόσθετο επίπεδο PinP, συν το φόντο του video σας, εξασφαλίζοντας δημιουργικά περιβάλλοντα ζωντανής μετάδοσης.

Automixing

Η συμπεριλαμβανόμενη λειτουργία Auto-Mixing διασφαλίζει τη σωστή μίξη για πολλούς συμμετέχοντες σε συνέδρια, προσαρμόζοντας αυτόματα τα επίπεδα στάθμηςαπό πολλές πηγές ήχου. Χρησιμοποιώντας τη λειτουργία Automixing, μπορεί να οριστεί προτεραιότητα σε συγκεκριμένα κανάλια, δίνοντας στον χειριστή ή στο ηχητικό κανάλι προτεραιότητας υψηλότερο επίπεδο έντασης καθώς χρησιμοποιεί τη λειτουργία Auto-Mixing, επιτρέποντας στον χειριστή να επικεντρωθεί στην εναλλαγή και την παραγωγή βίντεο.

Smart Tally

Το πρωτοποριακό ασύρματο σύστημα Smart Tally της Roland ενισχύει την εμπιστοσύνη του χειριστή της κάμερας και δίνει τέλος στην ταλαιπωρία των καλωδίων. Παραμετροποιήσιμο, χρησιμοποιώντας βασικά πρωτόκολλα IP, το Smart Tally μετατρέπει τα smartphone, tablets, PC ή οποιονδήποτε web browser σε πλήρως λειτουργικό tally φωτισμό, συμπεριλαμβανομένου του “Πράσινου” για προεπισκόπηση και του “Κόκκινου” για το πρόγραμμα.

Remote Control

Η επέκταση του V-60HD audio mixer με επιφάνειες ελέγχου μέσω USB είναι μια οικονομική εναλλακτική λύση από τη χρήση ενός full size audio mixer. Οι συσκευές USB MIDI τρίτων είναι άμεσα αναγνωρίσιμες από υπολογιστές Mac και Windows, συμπεριλαμβανομένου του Remote Control λογισμικού του V-60HD.

Έλεγχος πολλαπλών PTZ & απομακρυσμένων καμερών

Όταν οι PTZ κάμερες βασισμένες σε LAN ενεργοποιούνται, μπορείτε να πάρετε τον έλεγχο χρησιμοποιώντας το V-60HD ή το RCS. Συνδυάστε απρόσκοπτα JVC, Panasonic, PTZOptics, Avonix, και VISCA συμβατές επαγγελματικές pan-tilt-zoom (PTZ) ρομποτικές κάμερες για να έχετε τον ελέγχω των καμερών στο streaming χωρίς την ανάγκη εξειδικευμένου controller. Για μία εμπειρία όπως τα ηλεκτρονικά παιχνίδια, χρησιμοποιήστε ένα gamepad USB και ελέγξτε μια ομάδα από κάμερες PTZ. Εύκολα θα έχετε τον έλεγχο των καμερών, καθώς οι λειτουργίες Pan, Tilt και Zoom γίνονται χωρίς δυσκολία. Το RCS μπορεί να συνδεθεί σε συγκεκριμένα Canon φορητά camcorders μέσω σύνδεσης LAN. Υποστηρίζεται η Start & stop εγγραφή και το tally light.

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με την εταιρεία μας στο 210-3809605.

Δείτε το Roland V-60HD Video Switcher κάνοντας κλικ εδώ.

Δείτε όλα τα προϊόντα της Roland professional κάνοντας κλικ εδώ.

ΜΟΙΡΑΣΕ ΤΟ