Μας ”έφυγαν” οι ηθοποιοί, Θεόφιλος Βανδώρος και Κωστής Μαλκότσης

Την απώλεια δύο ηθοποιών μας γνωστοποιεί σήμερα (11 Μαρτίου) με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο face book o πρόεδρος του ΣΕΗ Σπύρος Μπιμπίλας: Μέσα στην νύχτα πληροφορούμαστε πως έφυγαν δύο φίλοι μας ηθοποιοί..Ο Κωστής Μαλκότσης, αγωνιστής, σεμνός ηθοποιός, πατέρας δύο σημαντικών καλλιτεχνών του Λαέρτη και του Ερμή, και ο Θεόφιλος Βανδώρος ο φίλος μας και καλός ηθοποιός, σπουδαιος συνεργάτης σε πολλές παραστάσεις …. Μεγάλη θλιψη.

Ο Θεόφιλος Βανδώρος ήταν γιος του ηθοποιού Νίκου Βανδώρου, έφυγε σε ηλικία 61 ετών. Είχε πρωταγωνιστήσει σε αρκετές τηλεοπτικές  σειρές όπως η «Λάμψη», το «Τμήμα Ηθών» και οι «Φιλοδοξίες», και είχε σημαντική παρουσία στο θέατρο με αρχαίες παραστάσεις, ή νεοκλασικά έργα.

Ο ηθοποιός Κωστής Μαλκότσης, είχε  αξιόλογη πορεία στον χώρο του κινηματογράφου και του θεάτρου. Συμμετείχε σε γνωστές ταινίες όπως: «Τα χρόνια της θύελλας», «Η ώρα της οργής», «το Κόκκινο τρένο» και «Πόθοι στον καταραμένο βάλτο». Ήταν παντρεμένος με την ηθοποιό και χορεύτρια Νικόλ Κοκκίνου και είχαν αποκτήσει δύο παιδιά. Τελευταία φορά τον συναντήσαμε στο Θέατρο ΡΕΧ στη παρουσίαση του Ημερολογίου του ΤΑΣΕΗ όπου ήταν ακμαιότατος.

ΜΟΙΡΑΣΕ ΤΟ