image

Η οπτική μάθηση στα καλύτερά της με συστήματα Ultra Short Throw της Vivitek

Ολοένα και περισσότερα εκπαιδευτικά ιδρύματα και μαθητές απολαμβάνουν τα οφέλη της διδασκαλίας με την χρήση μιας μεγάλης οθόνης χάρη στα νέα προβολικά συστήματα Ultra Short Throw της Vivitek. Η σειρά προβολέων D770 προσφέρει διαγώνιο εικόνας που αγγίζει τις 100 ίντσες από απόσταση μόλις 44 εκατοστών με υποστηριζόμενες αναλύσεις έως και UHD (4K).Αξιοποιώντας την τεχνολογία Ultra Short Throw της Vivitek, η σειρά D770 προσδίδει μια πληθώρα πλεονεκτημάτων έναντι της χρήσης μιας συνηθισμένης οθόνης. Οι καθηγητές ή παρουσιαστές επωφελούνται από την οπτική άνεση που τους δίνεται κοιτάζοντας την προβολή μίας εικόνας διότι, πλέον, δεν υφίσταται η κουραστική λάμψη από την απευθείας έκθεση σε μία έντονη πηγή φωτός, όπως είναι ένα video monitor ή τηλεόραση. Επιπρόσθετα, με την τοποθέτηση της συσκευής προβολής κοντά στην οθόνη, εξαλείφεται κάθε οπτικό εμπόδιο που προκύπτει από σκίαση.

Με τον αριθμό μαθητών ανά τάξη να αυξάνεται συνεχώς, αυξάνονται και απαιτήσεις για προβολή εικόνας τουλάχιστον 100 ιντσών προκειμένου η παρακολούθηση της διδασκαλίας των μαθητών ή των σπουδαστών να είναι αποτελεσματική. Και επειδή ο οικονομικός παράγοντας είναι καταλυτικός σε τέτοιες λύσεις, η Vivitek, εφαρμόζοντας τεχνολογίες οικονομίας ενέργειας, προσφέρει εξαιρετικά χαμηλό κόστος συντήρησης με τις λυχνίες της να φτάνουν μέχρι και τις 12.000 ώρες λειτουργίας σε διάρκεια ζωής!

Η σειρά D770 αποτελείται από τέσσερα μοντέλα: DW770UST, DH773USTi, DH772UST και DW771USTi, με το τελευταίο να βελτιστοποιεί την εμπειρία χρήστη υποστηρίζοντας λειτουργία διπλής, διαδραστικής πένας IR αλλά και Ρωτήστε μας περισσότερα για τη σειρά εκπαιδευτικών προβολέων D770 της Vivitek στο 210-3809605 & στο bon@bonstudio.gr FingerTouch Unit 10 σημείων!

Μάθετε περισσότερα για τους εκπαιδευτικούς προβολείς της Vivitek εδώ.

ΜΟΙΡΑΣΕ ΤΟ