image

Η Apogee με μία σειρά gadget προϊόντων ήχου καλύπτει και τον πιο απαιτητικό χρήστη

Δεν είναι λίγες οι εταιρείες που, λόγω των συνθηκών που ζούμε, έχουν υιοθετήσει τον θεσμό της τηλεργασίας εκμεταλλευόμενες τα πλεονεκτήματα της τεχνολογίας. Από την άλλη, οι περισσότερες δομές εκπαίδευσης (δημόσιες & ιδιωτικές) έχουν προωθήσει πλέον έντονα το μοντέλο του «σύγχρονου» & «ασύγχρονου» μαθήματος εξ αποστάσεως ή αλλιώς e-learning.

Οι περισσότεροι Youtubers, Voice-over Actors, Podcasters δουλεύουν από το σπίτι τους εδώ και χρόνια. Είναι αλήθεια ότι το internet, το οποίο αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μας είναι ένα ισχυρό εργαλείο στα χέρια μας, το οποίο μπορεί να μας παρέχει από το σπίτι όλα όσα κάναμε πριν.

Η Apogee με μία σειρά gadget προϊόντων ήχου καλύπτει και τον πιο απαιτητικό χρήστη για οποιαδήποτε εφαρμογή και σύστημα (WIN – OSX-iOS) όπως: τηλεργασία, e-meeting, e-learning, podcasting, webinars, you-tubers, live streaming & βιντεοκλήσεις μέσω των social media (Facebook, Messenger, Viber κ.α.)

Δεν έχετε παρά να ενημερωθείτε και επιλέγοντας ένα από αυτά να απολαύσετε την φωνή σας με ήχο υψηλών προδιαγραφών!

Υπαγόρευση & Ηχογράφησης ιατρικών σημειώσεων
Με το iPhone σας  και το ClipMic digital  έχετε έναν απλό τρόπο hands-free για την εγγραφή προφορικών σημειώσεων και συνομιλιών. Αυτό μπορεί να είναι ιδιαίτερα χρήσιμο σε κρίσιμες καταστάσεις και ρυθμούς δουλειάς, όπως τα νοσοκομεία και οι ιατρικές εγκαταστάσεις όπου η ακρίβεια και η αποτελεσματικότητα είναι απαραίτητες.

Ομιλία & Συνεντεύξεις
Ιδανικό για όποιον θέλει μια απλή ρύθμιση υψηλής ποιότητας για την εγγραφή Podcasts, παρουσιάσεων, συνεντεύξεων ή συναντήσεων απευθείας στο iPhone.

Streaming, Chat and Vlogging
Ποτέ δεν ήταν πιο εύκολο να παράγετε και να μοιράζεστε τα δικά σας βίντεο σε ένα blog ή μια συνομιλία μέσω βίντεο με τους φίλους και την οικογένειά σας. Τώρα μπορείτε να συνδέσετε το ClipMic digital για απίστευτη ποιότητα ήχου, δημιουργώντας την απόλυτη λύση για mobile video που είναι αρκετά απλά  για να χρησιμοποιηθεί από οποιονδήποτε.

Το μοναδικό analog compression του HypeMiC ενισχύει τα φωνητικά όπως κανένα άλλο μικρόφωνο. Οι τρεις ρυθμίσεις compression που είναι διαθέσιμες στο HypeMiC σας δίνουν μια πραγματικά ισορροπημένη καταγραφή σχεδόν έτοιμη από θέμα μίξης, μειώνοντας την ανάγκη εκτεταμένης επεξεργασίας. Η καταγραφή της τέλειας λήψης σας δεν ήταν ποτέ ευκολότερη.

Το HypeMiC φέρνει ένα νέο επίπεδο ομαλού και ζεστού ήχου στην ηχογράφηση ακουστικών οργάνων που σας επιτρέπει να καταγράφετε τον πληρέστερο τόνο του οργάνου σας χωρίς συμβιβασμούς. Φτιαγμένο για υψηλά επίπεδα SPL, το HypeMiC παρέχει μεγαλύτερη σαφήνεια και λεπτομέρεια κατά την καταγραφή  ακουστικών οργάνων από τύμπανα, χορωδίες κ.α.

Podcasts, Voiceovers, Interviews, YouTube performances, Live streaming & Conference calls

Ιδανικό για Live Streaming, podcasts και εκπομπές, το HypeMiC εξισορροπεί τη δυναμική του ήχου για μεγαλύτερη σαφήνεια που έχει ως αποτέλεσμα καλύτερες εγγραφές «έτοιμες εκπομπής». Το HypeMiC είναι συμβατό με οποιαδήποτε εφαρμογή Mac / PC και iOS που σας επιτρέπει να επιλέξετε μια συσκευή ήχου, ώστε να μην είστε ποτέ χωρίς επαγγελματικό στούντιο όταν βρίσκεστε στο σπίτι!

Μουσική Παραγωγή
Το MiC+ (Plus) διαθέτει μία ευαίσθητη κάψα και ευρεία δυναμική εμβέλεια για τη λήψη κάθε τραγουδιστή ή ακουστικού οργάνου, από soft φωνητικά μέχρι rock drums. Είτε βρίσκεστε σε ένα στούντιο ηχογράφησης, στο υπνοδωμάτιό σας είτε στο δρόμο, το MiC Plus προσφέρει επαγγελματικό ήχο δισκογραφικού επιπέδου.

Φωνή
Το MiC+ (Plus) απλοποιεί τη διαδικασία εγγραφής για Voiceovers, podcasts και συνεντεύξεις, παρέχοντας παράλληλα επαγγελματικά αποτελέσματα σε επίπεδο εκπομπής, όποτε θέλετε.

Ήχος για video
Είτε δημιουργείτε βίντεο YouTube, streaming στο Facebook Live είτε εκπέμπετε στο Twitch, το Apogee MiC Plus είναι η καλύτερη επιλογή που θα κάνετε ποτέ για να βελτιώσετε σημαντικά την ποιότητα ήχου των βίντεό σας.

BON STUDIO SA
Διεύθυνση:
Κεντρικά Γραφεία
Ζαΐμη 6 – 106 83 – Αθήνα
Τηλ: 210 3809605 – 8, 210 3302059-62
Fax: 210 3845755

ΜΟΙΡΑΣΕ ΤΟ