VOUTSAS STAXTOPOYTA

Η Ελλάδα αποχαιρετά τον Κώστα Βουτσά

 Έφυγε σήμερα (Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου) από τη ζωή σε ηλικία 88 ετών ο αγαπημένος ηθοποιός Κώστας Βουτσάς που νοσηλευόταν για 19 μέρες στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Αττικού Νοσοκομείου με λοίμωξη του αναπνευστικού που του  επιβάρυνε την καρδιακή  και την αναπνευστική λειτουργία. Σύμφωνα με ιατρικό ανακοινωθέν η κατάστασή του σταθεροποιήθηκε αρχικά, αλλά την 24η Φεβρουάριου το βράδυ παρουσίασε σημαντική επιδείνωση που εξελίχθηκε σε πολυοργανική ανεπάρκεια και κατέληξε πάρα τις γενόμενες θεραπευτικές παρεμβάσεις στις 02:24 στις 26/02/2020

Ο Κώστας Βουτσάς που ξεκίνησε την καριέρα του στον ελληνικό κινηματογράφο το 1953 και  παρέμεινε ενεργός μέχρι την ημέρα που εισήχθη στο νοσοκομείο. Υποδύετο το ρόλο του βασιλιά στην παράσταση της «Σταχτοπούτας» που ανεβαίνει το θέατρο Broadway. 

Η Φωτό που βλέπετε είναι πρόσφατες, πριν λίγες μέρες. Με τη σύζυγό του είναι από την πρόσφατη παρουσίαση του Θεατρικού Ημερολογίου του ΤΑΣΕΗ στο Ρεξ (14-12-2019) και η άλλη φωτό είναι από τη «Σταχτοπούτα» της  Κυριακής 26 Ιανουαρίου 2020 που η παράσταση ήταν αφιερωμένη στα παιδιά των ηθοποιών. Και στις δυό στιγμές ο αγαπημένος μας ηθοποιός ήταν πρόσχαρος και ακμαίος.

Ο Κώστας Βουτσάς είχε κάνει τρεις γάμους και είχε αποκτήσει  τη Σάντρα από τον γάμο του με την Έρρικα Μπρόγιερ, την ηθοποιό Θεοδώρα και τη Νικολέτα από τον γάμο του με τη Θεανώ Παπασπύρου και  τον τετράχρονο Φοίβο, από τον γάμο του με την ηθοποιό Αλίκη Κατσαβού το 2016. Η είδηση του θανάτου του πολυαγαπημένου ηθοποιού σκόρπισε τη θλίψη στον απανταχού ελληνισμό που διασκέδασε μαζί του 70 χρόνια.

ΜΟΙΡΑΣΕ ΤΟ