Unknown

Το Θέτρο Δόρα Στράτου ζητάει συνεργάτες

  1. Ανανέωση συνδρομής μέλους
    Καλούνται τα μέλη του CID να ανανεώσουν τη συνδρομή τους για το 2023. Ζητήστε να σας σταλεί λογαριασμός. Οι σχολές μπορούν να δίνουν στους μαθητές τους την Διεθνή Πιστοποίηση που ισχύει σε όλες τις χώρες του κόσμου.
  2. 02. Δωρεάν μαθήματα παραδοσιακού κεντήματος
    από το Θέατρο “Δόρα Στράτου”, για 17η χρονιά. Διδάσκονται βελονιές από τη μοναδική σε μέγεθος και πλούτο συλλογή του Θεάτρου (2000 πλήρεις φορεσιές, με κοσμήματα και εξαρτήματα, φτιαγμένες στα χωριά).  Οι μαθήτριες έχουν έκπτωση στις εκδόσεις (βιβλία, δίσκοι κλπ.) στις παραστάσεις και τις άλλες εκδηλώσεις. Μαθήματα κάθε Τετάρτη ώρα 10:30-12:30 στο Σπίτι του Χορού, Σχολείου 8 (πάροδος Αδριανού 122) στην Πλάκα (μετρό Σύνταγμα, Ακρόπολη ή Μοναστηράκι).
  3. 03.  Αρχαίος ελληνικός χορός
    Διαδικτυακά μαθήματα θεωρίας & πράξης, καθώς και σεμινάρια δια ζώσης. Χορηγείται Διεθνής Πιστοποίηση. Εγγραφή με βιογραφικό στο mail@grdance.org   τηλ.  210 324 4395        www.grdance.org
  4. 04.  Ζητούνται συνεργάτες
    Το CID έχει θέσεις για άτομα με αγγλικά σε επίπεδο μητρικής. Επικοινωνία με τα μέλη που μπορεί να γίνει και από το σπίτι, μετά από εκπαίδευση.
  5. 05.  Σχολή του Θεάτρου «Δόρα Στράτου»
    Η παλαιότερη και μεγαλύτερη σχολή χορού. Τμήματα για ενήλικες, παιδιά, ποντιακούς, κρητικούς, σμυρναίικους χορούς, και στα αγγλικά για αλλοδαπούς. Χορηγείται Διεθνής Πιστοποίηση. Παράσταση μαθητών με τις φορεσιές και μουσική από το συγκρότημα του Θεάτρου. www.GRdance.org

ΜΟΙΡΑΣΕ ΤΟ